مدل مفهومی رستوران سبز

شرکت زیست پردازش آریا در نظر دارد در زمینه ی اجرای طرح رستوران سبز و طراحی مدل مفهومی آن برای شهر مشهد اقداماتی را در سطح بین المللی انجام دهد، این برنامه شامل مطالعات استراتژیک و تکنیکال است و در ادامه مدلی طراحی خواهد شد که منافع تمامی ذینفعان تامین گردد.

در این پروژه با استفاده از تجربیات مدیران رستوران های بزرگ مشهد، استراتژی های مربوط به محیط های عملیاتی در پروژه تدوین میگردد. اهداف و مزایای این پروژه موارد ذیل را شامل میشود:

  • استفاده از فراورده های سازگار با محیط زیست
  • بهینه سازی مصرف آب و انرژی
  • مدیریت تولید پسماند و بازیافت آنها
  • استفاده از محصولات ارگانیک به جای فراورده های شیمیایی و حفظ سلامت مصرف کنندگان
  • برند سازی و تبلیغ رفتار سبز در شهر مشهد
  • افزایش سود آوری و ایجاد تبلیغات برای رستوران ها
  • ایجاد رفتار سبز از مزرعه تا مصرف

 

مدیر پروژه:
حسین پوراسماعیل

گروه اجرایی:
گروه آب و محیط زیست شرکت دانش بنیان زیست پردازش آریا

سال اجرا:
1398

    معرفی شرکت

    شرکت دانش بنیان زیست پردازش آریا با حضور جمعی از نخبگان رشته های مختلف در استان خراسان رضوی تشکیل یافته است. خط مشی این مجموعه علمی انجام تحقیقات، مطالعات عملی و اجرا در زمینه پروژه های بین رشته ای می باشد.

    آدرس

    مشهد، خیابان صاحب الزمان، نبش صاحب الزمان (عج) 7

    تلفن

    8036 524 915 98+

    ایمیل

    info@zistpardazesh.ir